Криминалист със зловещо разкритие за чудовищата, разчленили Йордан и Марияна |

Много колеги са работили по случая. Такова убийство се разкрива много трудно. Смея да твърдя, че трудно може да се каже конкретно как са стигнали до информацията. В началото един вид се започва от един бял лист.

Това заяви в ефира на Нова тв криминалистът Иван Савов.

„Търси се всичко, което може да бъде някакъв вид сламка и да даде някаква изходяща информация“, добави той.

Преди минути съобщи имената на убийците, които са извършили бруталното деяние

„Понеже едното лице е криминално проявено, най-вероятно са получили информация, че е имало опити за залагане на накити или пък някой ги е информирал, че той се е похвалил“, каза криминалистът.

„Тук се касае за убийство с користни цели. Тези хора нямат роднини в страната и това ги прави по-лесна жертва“, призна той.

„Работил съм по случай, в който внук беше разчленил баба си и беше запалил части от тялото й. Когато го арестувахме той се усмихна и каза, че тя му се е подигравала“, припомни си Савов.

„Лицата са действали много хладнокръвно и просто не са домислили всичко докрай. Истината е, че става въпрос за много хладнокръвни убийци, които вече имат някаква патологични изкривявания. Те са готови на всичко за финансова облага“, заяви Савов.

Килърите на Йордан и Марияна стъписали следящите ги детективи с това, което направили 

„Тези хора са действали умишлено. Може би психолози биха се произнесли много по точно от мен в тази ситуация“, добави той.

„Това е много тежко престъпление. Добре, че нещата се развързаха“, коментира криминалистът.

„Убийците са имали страх все пак, че могат да бъдат хванати и затова са се върнали в апартамента“, заяви Савов.

„Двете тела са разчленени и в много напреднал стадии на разлагане. Биологичният материал е бил труден за набавяне. В конкретния случай вие чухте, че много канали са разработени и са проверявани какви ли не версии“, каза той.

Намериха оръжието на бруталното убийство в Негован

„Обикновено все излиза от някъде информация. Само ще напомня намушкването в Борисовата градина и след 8 месеца обикаляне успяха да установят лицето“, направи паралел криминалистът.
 
Записи от камери са установили движението на джипа през цяла София в посока Негован. В него те са пренесли с бидони останките – през цялата столица“, каза Савов.

Странно е, че гражданите и съседите не са подали сигнал. Това е грозното в цялата ситуация“, завърши той.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ
 
 
 

Влез сега в най-бързо развиващата се политическа група в България.
Сподели своя опит!!! Присъедини всички свои приятели във "Фейсбук"